Υπηρεσίες WEB

web development

 

puzzle

Κατασκευή Website & Ecommerce


Κατασκευάζουμε και δημιουργούμε Websites & Ecommerse υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας:

  • Εταιρικές ιστοσελίδες που ενημερώνουν για την εταιρία και να προωθούν αποτελεσματικά στον επισκέπτη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
  • Δυναμικές ιστοσελίδες που παρουσιάζουν, με λειτουργικό και εύχρηστο τρόπο τα εκατοντάδες ή χιλιάδες προϊόντα.
  • Χρηστικά και λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη.
  • Διαδικτυακές πύλες (Portals) με έμφαση στη "δυναμική" της παροχής πληροφοριών και του ποιοτικού περιεχομένου.

puzzle

SEO Search Engine Optimization


Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για δημοφιλείς αναζητήσεις χρηστών που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και μπορούν να φέρουν κίνηση και πελάτες. Οι ενέργειες βελτιστοποίησης γίνονται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας. Εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές που βοηθάνε στο να βρεθεί η ιστοσελίδα σας όσο πιο ψηλά γίνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, για χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

puzzle 

Εmail Marketing 


Κατασκευάζουμε διαφημιστικά newsletters σύμφωνα με το σχεδιαστικό και την ταυτότητα της ιστοσελίδας σας. Στόχος μας είναι να μείνετε σε επαφή με το πελατολόγιο σας και να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Ταυτόχρονα, εφαρμόζουμε συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα emails θα φτάσουν στον προορισμό τους, χωρίς να χαρακτηριστούν spam και ότι θα μπορούν να εμφανιστούν σωστά ανεξαρτήτως του email client που χρησιμοποιεί ο παραλήπτης τους.

puzzle 

Hosting & Domain Names

Δίνουμε στην ιστοσελίδα σας όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργεί γρήγορα και απροβλημάτιστα. Διαθέτουμε Servers σε υπερσύγχρονο Data Center, ώστε να φορτώνει η ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σε περίπτωση που η δικής σας ιστοσελίδα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις χώρου ή bandwidth, μπορούμε να σας παρέχουμε dedicated servers στην Ελλάδα, Ευρώπη ή Αμερική, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην αξιοπιστία των υπηρεσιών hosting που θέλουμε να παρέχουμε. Είτε θέλετε να φιλοξενήσουμε ένα απλό website, είτε χρειάζεστε hosting για απαιτητικές υπηρεσίες streaming, μπορούμε να σας προτείνουμε μια λύση προσαρμοσμένη σε ό,τι ζητάτε.