Υπηρεσίες:

consulting
Μελέτη - Σχεδιασμός:
Η εταιρία Comperio αναλαμβάνει την υλοποίηση ολοκληρωμένων μελετών που συμπεριλαμβάνουν την ανάλυση των απαιτήσεων της επιχείρησής σας, την καταγραφή, την τεκμηρίωση και τον επανασχεδιασμό της λειτουργικότητας του μηχανογραφικού σας συστήματος.
Περισσότερα
 
network infrastructure
Δομημένη Καλωδίωση:
Μελετάμε, Σχεδιάζουμε, Εγκαθιστούμε και Πιστοποιούμε συστήματα Δομημένης Καλωδίωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές και μελλοντικές σας ανάγκες, τη δημιουργία ενός εύκολα διαχειρίσιμου περιβάλλοντος και την οικονομία της εγκατάστασης συναρτήσει των απαιτήσεων.
Περισσότερα
 
hardware and software
Εξοπλισμός & Λογισμικό:
Αναλαμβάνουμε την Εγκατάσταση νέου ή/και την Αναβάθμιση Εξοπλισμού και Λογισμικού διαφόρων κατασκευαστών. Για τον σκοπό αυτό έχουμε αναπτύξει συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού και λογισμικού.
Περισσότερα
 
web development
Υπηρεσίες WEB:
Κατασκευάζουμε και δημιουργούμε Websites, Ecommerse, Portals υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Παρέχουμε υπηρεσίες, Search Engine Optimization, Εmail Marketing, Hosting & Domain Names.
Περισσότερα
 
ip telephony
Τηλεφωνία IP:
Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις τηλεπικοινωνιών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης. Όλες οι λύσεις συνεργάζονται με υπάρχουσες εταιρικές εφαρμογές (Outlook, ERP, CRM) και είναι δυνατή η λειτουργία τους με οποιοδήποτε εξοπλισμό είναι βασισμένος στην IP τεχνολογία
Περισσότερα
 
surveillance cameras
Κάμερες Ασφαλείας:
Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας που καλύπτουν τον έλεγχο πρόσβασης, την περιμετρική ασφάλεια, την ψηφιακή καταγραφή εικόνας και την επόπτευση χώρων.
Περισσότερα
 
cloud backup
Cloud Backup:
Η υπηρεσία Cloud Backup αποτελεί την ιδανική εταιρική λύση backup. Σας επιτρέπει να ορίσετε με τον πλέον ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο τις backup πολιτικές για όλα τα συστήματά της εταιρίας σας, χωρίς να ανησυχείτε για ανανέωση αδειών, ανανέωση εκδόσεων λογισμικού, tapes, και υποδομές αποθήκευσης.
Περισσότερα