Καλώς ήλθατε στην Comperio

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να μεγαλώσει

Η Ιστορία μας

Τα τελευταία 13 χρόνια η εταιρεία μας έχει συνεχώς αυξάνεται

Η εταιρία “Comperio” Ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα, και  είναι μία σύγχρονη εταιρία που απαρτίζεται από νέους και εξαιρετικά δημιουργικούς ανθρώπους με βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών.

Διαθέτει ιδιόκτητο χώρο επί της οδού Αγ. Κων/νου & Ελένης 12, Τ.Κ. 136 71 Αχαρναί  Αττικής.

Η εταιρία “Comperio”  έχει καθιερωθεί με επιτυχία στο χώρο της Πληροφορικής ως μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών και Ολοκληρωμένων Λύσεων.

Η Πορεία μας

Η Comperio στην πορεία της στην Ελληνική Αγορά, έχει διακριθεί για:

  • Τις επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων σε προηγμένους τεχνολογικά τομείς.
  • Τις συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές.
  • Την πιστότητα των συνεργασιών της, αφού διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας τόσο με τους πελάτες της, όσο και με τους προμηθευτές της.

Ο Στόχος μας

Η πιστότητα των συνεργασιών μας

Στόχος της “Comperio”  είναι να προμηθεύει τους Πελάτες της με προϊόντα εξοπλισμού και λογισμικού και να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικό πάντα κόστος.

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, η “Comperio”, πλαισιώνει της Ολοκληρωμένες Λύσεις της με Υπηρεσίες Consulting, Ανάπτυξης Εφαρμογών, Εκπαίδευσης και Τεχνικής Υποστήριξης.

Επίσης προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, η “Comperio” συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες Πληροφορικής, ενώ διαθέτει και ειδικές συνεργασίες ώστε να αντιμετωπίζει τις ανάγκες συγκεκριμένων πελατών και αγορών.

Οι Συνεργάτες μας

Οι συνεργάτες, μας παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη και τεχνογνωσία
Dell
Microsoft
Intel
Eset
Softone
OKI
HP
Watchguard
APC
Toshiba
Xerox